Produkty gotowe >> Kanapka z grillowanym kurczakiem, boczkiem i pomidorem
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (268.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 52.52 | 140.75 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 220.00 | 11.00 | 589.60 | 29.48 |
Wartość energetyczna (kJ) | 921.10 | 2468.54 | ||
Białko (g) | 17.19 | 34.38 | 46.07 | 92.14 |
Tłuszcz (g) | 8.05 | 11.50 | 21.57 | 30.82 |
Popiół (g) | 2.38 | 6.38 | ||
Węglowodany (g) | 19.87 | 7.36 | 53.25 | 19.72 |
Błonnik (g) | 1.20 | 4.80 | 3.22 | 12.86 |
Cukry Proste (g) | 4.68 | 5.20 | 12.54 | 13.94 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (268.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 95.00 | 9.50 | 254.60 | 25.46 |
Żelazo (mg) | 1.37 | 7.61 | 3.67 | 20.40 |
Magnez (mg) | 32.00 | 10.00 | 85.76 | 26.80 |
Fosfor (mg) | 215.00 | 30.71 | 576.20 | 82.31 |
Potas (mg) | 226.00 | 4.81 | 605.68 | 12.89 |
Sód (mg) | 630.00 | 42.00 | 1688.40 | 112.56 |
Sól (mg) | 1575.00 | 26.25 | 4221.00 | 70.35 |
Cynk (mg) | 1.34 | 16.75 | 3.59 | 44.89 |
Miedź (mg) | 0.09 | 9.89 | 0.24 | 26.50 |
Mangan (mg) | 0.00 | 0.00 | ||
Selen (µg) | 24.80 | 45.09 | 66.46 | 120.84 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (268.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 4.40 | 5.87 | 11.79 | 15.72 |
Tiamina (mg) | 0.17 | 15.64 | 0.46 | 41.91 |
Ryboflawina (mg) | 0.19 | 16.91 | 0.50 | 45.32 |
Niacyna (mg) | 5.58 | 39.82 | 14.94 | 106.72 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.83 | 16.52 | 2.21 | 44.27 |
Witamina B6 (mg) | 0.30 | 22.77 | 0.79 | 61.02 |
Folacyna ogółem (µg) | 31.00 | 83.08 | ||
Kwas foliowy (µg) | 6.00 | 1.50 | 16.08 | 4.02 |
Cholina ogółem (mg) | 47.80 | 11.25 | 128.10 | 30.14 |
Witamina B12 (µg) | 0.47 | 19.58 | 1.26 | 52.48 |
Witamina A (IU) | 359.00 | 962.12 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 35.00 | 5.00 | 93.80 | 13.40 |
Retinol (µg) | 21.00 | 56.28 | ||
Alfa-karoten (µg) | 9.00 | 24.12 | ||
Beta-karoten (µg) | 169.00 | 452.92 | ||
Licopen (µg) | 240.00 | 643.20 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 73.00 | 195.64 | ||
Witamina E (mg) | 0.61 | 7.62 | 1.63 | 20.43 |
Witamina D (µg) | 0.10 | 2.00 | 0.27 | 5.36 |
Witamina D (IU) | 5.00 | 2.50 | 13.40 | 6.70 |
Witamina K (µg) | 8.70 | 15.82 | 23.32 | 42.39 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (268.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 3.11 | 15.54 | 8.33 | 41.66 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 2.95 | 7.90 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 1.88 | 5.04 | ||
Cholesterol (mg) | 46.00 | 15.33 | 123.28 | 41.09 |
Wartości | 100 g | % | 1 sandwich (268.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 68.76 | 31.16 | 184.28 | 31.16 |
Tłuszcz (kcal) | 72.45 | 32.83 | 194.17 | 32.83 |
Węglowodany (kcal) | 79.48 | 36.01 | 213.01 | 36.01 |
Łącznie | 220.69 | 100.00 | 591.45 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 31.16, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 32.83, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 36.01, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]