Produkty gotowe >> Bajgiel z serem, jajkiem i szynką
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sztuka (191.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 46.44 | 88.70 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 253.00 | 12.65 | 483.23 | 24.16 |
Wartość energetyczna (kJ) | 1059.26 | 2023.19 | ||
Białko (g) | 13.97 | 27.94 | 26.68 | 53.37 |
Tłuszcz (g) | 9.68 | 13.83 | 18.49 | 26.41 |
Popiół (g) | 2.49 | 4.76 | ||
Węglowodany (g) | 27.43 | 10.16 | 52.39 | 19.40 |
Błonnik (g) | 0.20 | 0.80 | 0.38 | 1.53 |
Cukry Proste (g) | 3.65 | 4.06 | 6.97 | 7.75 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sztuka (191.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 97.00 | 9.70 | 185.27 | 18.53 |
Żelazo (mg) | 2.17 | 12.06 | 4.14 | 23.03 |
Magnez (mg) | 21.00 | 6.56 | 40.11 | 12.53 |
Fosfor (mg) | 208.00 | 29.71 | 397.28 | 56.75 |
Potas (mg) | 137.00 | 2.91 | 261.67 | 5.57 |
Sód (mg) | 659.00 | 43.93 | 1258.69 | 83.91 |
Sól (mg) | 1647.50 | 27.46 | 3146.72 | 52.45 |
Cynk (mg) | 1.25 | 15.62 | 2.39 | 29.84 |
Miedź (mg) | 0.23 | 25.44 | 0.44 | 48.60 |
Mangan (mg) | 0.20 | 0.38 | ||
Selen (µg) | 26.40 | 48.00 | 50.42 | 91.68 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sztuka (191.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Tiamina (mg) | 0.37 | 33.82 | 0.71 | 64.59 |
Ryboflawina (mg) | 0.32 | 28.73 | 0.60 | 54.87 |
Niacyna (mg) | 3.15 | 22.50 | 6.02 | 42.97 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.76 | 15.18 | 1.45 | 28.99 |
Witamina B6 (mg) | 0.08 | 5.92 | 0.15 | 11.31 |
Folacyna ogółem (µg) | 68.00 | 129.88 | ||
Kwas foliowy (µg) | 46.00 | 11.50 | 87.86 | 21.96 |
Cholina ogółem (mg) | 98.30 | 23.13 | 187.75 | 44.18 |
Witamina B12 (µg) | 0.73 | 30.42 | 1.39 | 58.10 |
Witamina A (IU) | 352.00 | 672.32 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 97.00 | 13.86 | 185.27 | 26.47 |
Retinol (µg) | 95.00 | 181.45 | ||
Alfa-karoten (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Beta-karoten (µg) | 18.00 | 34.38 | ||
Licopen (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 141.00 | 269.31 | ||
Witamina E (mg) | 0.61 | 7.62 | 1.17 | 14.56 |
Witamina D (µg) | 0.40 | 8.00 | 0.76 | 15.28 |
Witamina D (IU) | 17.00 | 8.50 | 32.47 | 16.23 |
Witamina K (µg) | 2.90 | 5.27 | 5.54 | 10.07 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sztuka (191.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 4.12 | 20.61 | 7.87 | 39.36 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 2.99 | 5.71 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 1.75 | 3.34 | ||
Cholesterol (mg) | 127.00 | 42.33 | 242.57 | 80.86 |
Wartości | 100 g | % | 1 sztuka (191.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 55.88 | 22.11 | 106.73 | 22.11 |
Tłuszcz (kcal) | 87.12 | 34.47 | 166.40 | 34.47 |
Węglowodany (kcal) | 109.72 | 43.42 | 209.57 | 43.42 |
Łącznie | 252.72 | 100.00 | 482.70 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 22.11, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 34.47, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 43.42, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]