Cukier, miód i słodycze >> Baton granola miękko, z masłem orzechowym, w polewie czekoladowej
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 uncja (28.35 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 3.20 | 0.91 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 536.00 | 26.80 | 151.96 | 7.60 |
Wartość energetyczna (kJ) | 2244.12 | 636.21 | ||
Białko (g) | 9.60 | 19.20 | 2.72 | 5.44 |
Tłuszcz (g) | 31.20 | 44.57 | 8.85 | 12.64 |
Popiół (g) | 1.90 | 0.54 | ||
Węglowodany (g) | 54.10 | 20.04 | 15.34 | 5.68 |
Błonnik (g) | 3.80 | 15.20 | 1.08 | 4.31 |
Cukry Proste (g) | 23.63 | 26.26 | 6.70 | 7.44 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 uncja (28.35 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 108.00 | 10.80 | 30.62 | 3.06 |
Żelazo (mg) | 1.45 | 8.06 | 0.41 | 2.28 |
Magnez (mg) | 67.00 | 20.94 | 18.99 | 5.94 |
Fosfor (mg) | 227.00 | 32.43 | 64.35 | 9.19 |
Potas (mg) | 339.00 | 7.21 | 96.11 | 2.04 |
Sód (mg) | 193.00 | 12.87 | 54.72 | 3.65 |
Sól (mg) | 482.50 | 8.04 | 136.79 | 2.28 |
Cynk (mg) | 1.47 | 18.38 | 0.42 | 5.21 |
Miedź (mg) | 0.32 | 35.89 | 0.09 | 10.17 |
Mangan (mg) | 0.00 | 0.00 | ||
Selen (µg) | 15.70 | 28.55 | 4.45 | 8.09 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 uncja (28.35 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 0.60 | 0.80 | 0.17 | 0.23 |
Tiamina (mg) | 0.10 | 9.09 | 0.03 | 2.58 |
Ryboflawina (mg) | 0.21 | 19.09 | 0.06 | 5.41 |
Niacyna (mg) | 3.29 | 23.50 | 0.93 | 6.66 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina B6 (mg) | 0.11 | 8.46 | 0.03 | 2.40 |
Folacyna ogółem (µg) | 25.00 | 7.09 | ||
Kwas foliowy (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Cholina ogółem (mg) | 24.70 | 5.81 | 7.00 | 1.65 |
Witamina B12 (µg) | 0.46 | 19.17 | 0.13 | 5.43 |
Witamina A (IU) | 26.00 | 7.37 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 8.00 | 1.14 | 2.27 | 0.32 |
Retinol (µg) | 8.00 | 2.27 | ||
Alfa-karoten (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Beta-karoten (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Licopen (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 32.00 | 9.07 | ||
Witamina E (mg) | 4.59 | 57.38 | 1.30 | 16.27 |
Witamina D (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina D (IU) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina K (µg) | 5.70 | 10.36 | 1.62 | 2.94 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 uncja (28.35 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 17.07 | 85.33 | 4.84 | 24.19 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 6.56 | 1.86 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 1.91 | 0.54 | ||
Cholesterol (mg) | 12.00 | 4.00 | 3.40 | 1.13 |
Wartości | 100 g | % | 1 uncja (28.35 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 38.40 | 7.17 | 10.89 | 7.17 |
Tłuszcz (kcal) | 280.80 | 52.43 | 79.61 | 52.43 |
Węglowodany (kcal) | 216.40 | 40.40 | 61.35 | 40.40 |
Łącznie | 535.60 | 100.00 | 151.84 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 7.17, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 52.43, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 40.40, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]