Produkty gotowe >> Kanapka z pieczonym kurczakiem, boczkiem i pomidorem
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (271.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 48.02 | 130.13 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 257.00 | 12.85 | 696.47 | 34.82 |
Wartość energetyczna (kJ) | 1076.01 | 2915.98 | ||
Białko (g) | 15.38 | 30.76 | 41.68 | 83.36 |
Tłuszcz (g) | 11.76 | 16.80 | 31.87 | 45.53 |
Popiół (g) | 2.23 | 6.04 | ||
Węglowodany (g) | 22.61 | 8.37 | 61.27 | 22.69 |
Błonnik (g) | 1.20 | 4.80 | 3.25 | 13.01 |
Cukry Proste (g) | 4.99 | 5.54 | 13.52 | 15.03 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (271.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 92.00 | 9.20 | 249.32 | 24.93 |
Żelazo (mg) | 1.32 | 7.33 | 3.58 | 19.87 |
Magnez (mg) | 31.00 | 9.69 | 84.01 | 26.25 |
Fosfor (mg) | 224.00 | 32.00 | 607.04 | 86.72 |
Potas (mg) | 256.00 | 5.45 | 693.76 | 14.76 |
Sód (mg) | 605.00 | 40.33 | 1639.55 | 109.30 |
Sól (mg) | 1512.50 | 25.21 | 4098.88 | 68.31 |
Cynk (mg) | 1.17 | 14.62 | 3.17 | 39.63 |
Miedź (mg) | 0.10 | 10.78 | 0.26 | 29.21 |
Mangan (mg) | 0.00 | 0.00 | ||
Selen (µg) | 14.60 | 26.55 | 39.57 | 71.94 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (271.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 3.80 | 5.07 | 10.30 | 13.73 |
Tiamina (mg) | 0.18 | 16.00 | 0.48 | 43.36 |
Ryboflawina (mg) | 0.17 | 15.36 | 0.46 | 41.64 |
Niacyna (mg) | 4.75 | 33.91 | 12.87 | 91.91 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.91 | 18.22 | 2.47 | 49.38 |
Witamina B6 (mg) | 0.28 | 21.46 | 0.76 | 58.16 |
Folacyna ogółem (µg) | 30.00 | 81.30 | ||
Kwas foliowy (µg) | 6.00 | 1.50 | 16.26 | 4.06 |
Cholina ogółem (mg) | 16.60 | 3.91 | 44.99 | 10.58 |
Witamina B12 (µg) | 0.46 | 19.17 | 1.25 | 51.94 |
Witamina A (IU) | 343.00 | 929.53 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 32.00 | 4.57 | 86.72 | 12.39 |
Retinol (µg) | 17.00 | 46.07 | ||
Alfa-karoten (µg) | 9.00 | 24.39 | ||
Beta-karoten (µg) | 166.00 | 449.86 | ||
Licopen (µg) | 237.00 | 642.27 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 72.00 | 195.12 | ||
Witamina E (mg) | 0.50 | 6.25 | 1.35 | 16.94 |
Witamina D (µg) | 0.20 | 4.00 | 0.54 | 10.84 |
Witamina D (IU) | 7.00 | 3.50 | 18.97 | 9.48 |
Witamina K (µg) | 8.40 | 15.27 | 22.76 | 41.39 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 sandwich (271.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 3.37 | 16.86 | 9.14 | 45.69 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 4.50 | 12.20 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 3.21 | 8.69 | ||
Cholesterol (mg) | 38.00 | 12.67 | 102.98 | 34.33 |
Wartości | 100 g | % | 1 sandwich (271.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 61.52 | 23.86 | 166.72 | 23.86 |
Tłuszcz (kcal) | 105.84 | 41.06 | 286.83 | 41.06 |
Węglowodany (kcal) | 90.44 | 35.08 | 245.09 | 35.08 |
Łącznie | 257.80 | 100.00 | 698.64 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 23.86, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 41.06, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 35.08, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]