Produkty gotowe >> Krewetki z warzywami, restauracja chińska
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (601.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 84.06 | 505.20 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 78.00 | 3.90 | 468.78 | 23.44 |
Wartość energetyczna (kJ) | 326.57 | 1962.69 | ||
Białko (g) | 5.90 | 11.80 | 35.46 | 70.92 |
Tłuszcz (g) | 4.05 | 5.79 | 24.34 | 34.77 |
Popiół (g) | 1.47 | 8.83 | ||
Węglowodany (g) | 4.52 | 1.67 | 27.17 | 10.06 |
Błonnik (g) | 1.40 | 5.60 | 8.41 | 33.66 |
Cukry Proste (g) | 2.16 | 2.40 | 12.98 | 14.42 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (601.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 36.00 | 3.60 | 216.36 | 21.64 |
Żelazo (mg) | 0.72 | 4.00 | 4.33 | 24.04 |
Magnez (mg) | 16.00 | 5.00 | 96.16 | 30.05 |
Fosfor (mg) | 74.00 | 10.57 | 444.74 | 63.53 |
Potas (mg) | 192.00 | 4.09 | 1153.92 | 24.55 |
Sód (mg) | 375.00 | 25.00 | 2253.75 | 150.25 |
Sól (mg) | 937.50 | 15.62 | 5634.38 | 93.91 |
Cynk (mg) | 0.49 | 6.12 | 2.94 | 36.81 |
Miedź (mg) | 0.08 | 9.33 | 0.50 | 56.09 |
Mangan (mg) | 0.16 | 0.95 | ||
Selen (µg) | 5.60 | 10.18 | 33.66 | 61.19 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (601.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 11.30 | 15.07 | 67.91 | 90.55 |
Tiamina (mg) | 0.03 | 2.73 | 0.18 | 16.39 |
Ryboflawina (mg) | 0.03 | 3.00 | 0.20 | 18.03 |
Niacyna (mg) | 0.94 | 6.68 | 5.62 | 40.14 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.32 | 6.46 | 1.94 | 38.82 |
Witamina B6 (mg) | 0.12 | 9.62 | 0.75 | 57.79 |
Folacyna ogółem (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Kwas foliowy (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Cholina ogółem (mg) | 42.10 | 9.91 | 253.02 | 59.53 |
Witamina B12 (µg) | 0.21 | 8.75 | 1.26 | 52.59 |
Witamina A (IU) | 1320.00 | 7933.20 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 66.00 | 9.43 | 396.66 | 56.67 |
Retinol (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Alfa-karoten (µg) | 331.00 | 1989.31 | ||
Beta-karoten (µg) | 626.00 | 3762.26 | ||
Licopen (µg) | 6.00 | 36.06 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 330.00 | 1983.30 | ||
Witamina E (mg) | 0.99 | 12.38 | 5.95 | 74.37 |
Witamina D (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina D (IU) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina K (µg) | 52.00 | 94.55 | 312.52 | 568.22 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (601.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.63 | 3.16 | 3.80 | 19.02 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 0.82 | 4.91 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 1.98 | 11.92 | ||
Cholesterol (mg) | 36.00 | 12.00 | 216.36 | 72.12 |
Wartości | 100 g | % | 1 porcja podana (601.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 23.60 | 30.21 | 141.84 | 30.21 |
Tłuszcz (kcal) | 36.45 | 46.65 | 219.06 | 46.65 |
Węglowodany (kcal) | 18.08 | 23.14 | 108.66 | 23.14 |
Łącznie | 78.13 | 100.00 | 469.56 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 30.21, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 46.65, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 23.14, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]