Produkty gotowe >> Kurczak chow, restauracja chińska
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 81.01 | 489.30 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 85.00 | 4.25 | 513.40 | 25.67 |
Wartość energetyczna (kJ) | 355.88 | 2149.50 | ||
Białko (g) | 6.76 | 13.52 | 40.83 | 81.66 |
Tłuszcz (g) | 2.80 | 4.00 | 16.91 | 24.16 |
Popiół (g) | 1.13 | 6.83 | ||
Węglowodany (g) | 8.29 | 3.07 | 50.07 | 18.55 |
Błonnik (g) | 1.00 | 4.00 | 6.04 | 24.16 |
Cukry Proste (g) | 1.74 | 1.93 | 10.51 | 11.68 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 21.00 | 2.10 | 126.84 | 12.68 |
Żelazo (mg) | 0.67 | 3.72 | 4.05 | 22.48 |
Magnez (mg) | 11.00 | 3.44 | 66.44 | 20.76 |
Fosfor (mg) | 54.00 | 7.71 | 326.16 | 46.59 |
Potas (mg) | 124.00 | 2.64 | 748.96 | 15.94 |
Sód (mg) | 311.00 | 20.73 | 1878.44 | 125.23 |
Sól (mg) | 777.50 | 12.96 | 4696.10 | 78.27 |
Cynk (mg) | 0.32 | 4.00 | 1.93 | 24.16 |
Miedź (mg) | 0.03 | 3.22 | 0.18 | 19.46 |
Mangan (mg) | 0.10 | 0.60 | ||
Selen (µg) | 6.10 | 11.09 | 36.84 | 66.99 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 2.00 | 2.67 | 12.08 | 16.11 |
Tiamina (mg) | 0.03 | 2.82 | 0.19 | 17.02 |
Ryboflawina (mg) | 0.02 | 2.09 | 0.14 | 12.63 |
Niacyna (mg) | 1.47 | 10.49 | 8.87 | 63.33 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.26 | 5.20 | 1.57 | 31.41 |
Witamina B6 (mg) | 0.17 | 13.46 | 1.06 | 81.31 |
Folacyna ogółem (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Kwas foliowy (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Cholina ogółem (mg) | 24.00 | 5.65 | 144.96 | 34.11 |
Witamina B12 (µg) | 0.07 | 2.92 | 0.42 | 17.62 |
Witamina A (IU) | 362.00 | 2186.48 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 19.00 | 2.71 | 114.76 | 16.39 |
Retinol (µg) | 1.00 | 6.04 | ||
Alfa-karoten (µg) | 99.00 | 597.96 | ||
Beta-karoten (µg) | 166.00 | 1002.64 | ||
Licopen (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 66.00 | 398.64 | ||
Witamina E (mg) | 0.43 | 5.38 | 2.60 | 32.46 |
Witamina D (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina D (IU) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina K (µg) | 22.00 | 40.00 | 132.88 | 241.60 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.49 | 2.45 | 2.96 | 14.80 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 0.61 | 3.70 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 1.23 | 7.41 | ||
Cholesterol (mg) | 16.00 | 5.33 | 96.64 | 32.21 |
Wartości | 100 g | % | 1 porcja podana (604.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 27.04 | 31.66 | 163.32 | 31.66 |
Tłuszcz (kcal) | 25.20 | 29.51 | 152.21 | 29.51 |
Węglowodany (kcal) | 33.16 | 38.83 | 200.29 | 38.83 |
Łącznie | 85.40 | 100.00 | 515.82 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 31.66, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 29.51, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 38.83, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]