Produkty gotowe >> Kurczak kung pao, restauracja chińska
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Woda (g) | 74.78 | 451.67 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 129.00 | 6.45 | 779.16 | 38.96 |
Wartość energetyczna (kJ) | 540.10 | 3262.19 | ||
Białko (g) | 9.76 | 19.52 | 58.95 | 117.90 |
Tłuszcz (g) | 6.98 | 9.97 | 42.16 | 60.23 |
Popiół (g) | 1.61 | 9.72 | ||
Węglowodany (g) | 6.87 | 2.54 | 41.49 | 15.37 |
Błonnik (g) | 1.50 | 6.00 | 9.06 | 36.24 |
Cukry Proste (g) | 3.03 | 3.37 | 18.30 | 20.33 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Wapń (mg) | 20.00 | 2.00 | 120.80 | 12.08 |
Żelazo (mg) | 0.76 | 4.22 | 4.59 | 25.50 |
Magnez (mg) | 24.00 | 7.50 | 144.96 | 45.30 |
Fosfor (mg) | 94.00 | 13.43 | 567.76 | 81.11 |
Potas (mg) | 218.00 | 4.64 | 1316.72 | 28.02 |
Sód (mg) | 402.00 | 26.80 | 2428.08 | 161.87 |
Sól (mg) | 1005.00 | 16.75 | 6070.20 | 101.17 |
Cynk (mg) | 0.74 | 9.25 | 4.47 | 55.87 |
Miedź (mg) | 0.07 | 8.11 | 0.44 | 48.99 |
Mangan (mg) | 0.26 | 1.55 | ||
Selen (µg) | 8.10 | 14.73 | 48.92 | 88.95 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Witamina C (mg) | 7.10 | 9.47 | 42.88 | 57.18 |
Tiamina (mg) | 0.03 | 2.91 | 0.19 | 17.57 |
Ryboflawina (mg) | 0.06 | 5.00 | 0.33 | 30.20 |
Niacyna (mg) | 2.76 | 19.69 | 16.65 | 118.94 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.50 | 10.00 | 3.02 | 60.40 |
Witamina B6 (mg) | 0.24 | 18.69 | 1.47 | 112.90 |
Folacyna ogółem (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Kwas foliowy (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Cholina ogółem (mg) | 37.40 | 8.80 | 225.90 | 53.15 |
Witamina B12 (µg) | 0.11 | 4.58 | 0.66 | 27.68 |
Witamina A (IU) | 1299.00 | 7845.96 | ||
Witamina A (RAE, µg) | 65.00 | 9.29 | 392.60 | 56.09 |
Retinol (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Alfa-karoten (µg) | 341.00 | 2059.64 | ||
Beta-karoten (µg) | 601.00 | 3630.04 | ||
Licopen (µg) | 0.00 | 0.00 | ||
Luteina + zeaksantyna (µg) | 226.00 | 1365.04 | ||
Witamina E (mg) | 1.02 | 12.75 | 6.16 | 77.01 |
Witamina D (µg) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina D (IU) | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Witamina K (µg) | 13.60 | 24.73 | 82.14 | 149.35 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy | 1 porcja podana (604.00 g) | % realizacji normy |
---|---|---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.35 | 6.76 | 8.17 | 40.83 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 2.17 | 13.12 | ||
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 3.02 | 18.24 | ||
Cholesterol (mg) | 26.00 | 8.67 | 157.04 | 52.35 |
Wartości | 100 g | % | 1 porcja podana (604.00 g) | % |
---|---|---|---|---|
Białko (kcal) | 39.04 | 30.18 | 235.80 | 30.18 |
Tłuszcz (kcal) | 62.82 | 48.57 | 379.43 | 48.57 |
Węglowodany (kcal) | 27.48 | 21.25 | 165.98 | 21.25 |
Łącznie | 129.34 | 100.00 | 781.21 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 30.18, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 48.57, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 21.25, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]