Cukier, miód i słodycze >> Pudding bananowy w proszku, przygotowany na pełnym mleku
Wartości | 100 g | % realizacji normy |
---|---|---|
Woda (g) | 74.96 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 111.00 | 5.55 |
Wartość energetyczna (kJ) | 464.73 | |
Białko (g) | 2.74 | 5.48 |
Tłuszcz (g) | 2.89 | 4.13 |
Popiół (g) | 0.97 | |
Węglowodany (g) | 18.44 | 6.83 |
Błonnik (g) | 0.00 | 0.00 |
Cukry Proste (g) | 15.98 | 17.76 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy |
---|---|---|
Wapń (mg) | 101.00 | 10.10 |
Żelazo (mg) | 0.04 | 0.22 |
Magnez (mg) | 10.00 | 3.12 |
Fosfor (mg) | 74.00 | 10.57 |
Potas (mg) | 118.00 | 2.51 |
Sód (mg) | 158.00 | 10.53 |
Sól (mg) | 395.00 | 6.58 |
Cynk (mg) | 0.34 | 4.25 |
Miedź (mg) | 0.03 | 2.78 |
Mangan (mg) | 0.01 | |
Selen (µg) | 3.30 | 6.00 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy |
---|---|---|
Witamina C (mg) | 0.00 | 0.00 |
Tiamina (mg) | 0.04 | 3.27 |
Ryboflawina (mg) | 0.15 | 13.36 |
Niacyna (mg) | 0.08 | 0.55 |
Kwas pantotenowy (mg) | 0.32 | 6.48 |
Witamina B6 (mg) | 0.03 | 2.15 |
Folacyna ogółem (µg) | 4.00 | |
Kwas foliowy (µg) | 0.00 | 0.00 |
Cholina ogółem (mg) | 11.20 | 2.64 |
Witamina B12 (µg) | 0.31 | 12.92 |
Witamina A (IU) | 141.00 | |
Witamina A (RAE, µg) | 40.00 | 5.71 |
Retinol (µg) | 39.00 | |
Alfa-karoten (µg) | 0.00 | |
Beta-karoten (µg) | 6.00 | |
Licopen (µg) | 0.00 | |
Luteina + zeaksantyna (µg) | 0.00 | |
Witamina E (mg) | 0.06 | 0.75 |
Witamina D (µg) | 1.10 | 22.00 |
Witamina D (IU) | 44.00 | 22.00 |
Witamina K (µg) | 0.20 | 0.36 |
Wartości | 100 g | % realizacji normy |
---|---|---|
Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.63 | 8.17 |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone (g) | 0.71 | |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone (g) | 0.20 | |
Cholesterol (mg) | 9.00 | 3.00 |
Wartości | 100 g | % |
---|---|---|
Białko (kcal) | 10.96 | 9.90 |
Tłuszcz (kcal) | 26.01 | 23.49 |
Węglowodany (kcal) | 73.76 | 66.61 |
Łącznie | 110.73 | 100.00 |
[piechart legend=”true”]
{ label: „Białko”, data: 9.90, color: „#1F55DF”},
{ label: „Tłuszcz”, data: 23.49, color: „#124C70”},
{ label: „Węglowodany”, data: 66.61, color: „#3CA5DA”}
[/piechart]